Zanglessen R de Souza

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koekoeksweg 19 , 7991 TM Dwingeloo, Drenthe
Westerveld, Zuidwest- Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Zanglessen R de Souza

Mijn naam is Rosemary de Souza. Ik kom oorspronkelijk uit Zimbabwe en woon al meer dan een kwart eeuw in Drenthe. Ik ben vocalist, muziekdocent, dirigent en workshopleider.

Na het behalen van het diploma "schoolmuziek" in 1995 aan het conservatorium in Zwolle ben ik muzieklessen op allerlei scholen gaan geven en mijn grootste belangstelling ging altijd uit naar het kind en het verzorgen van de kinderstem. Thans werk ik niet meer in vaste dienst op scholen maar werk zelfstandig. De stemvorming staat daarom centraal in mijn lessen. Ik besteed ook veel aandacht aan de algemene muzikale vorming zowel bij kinderen als volwassenen.

Al geruime tijd ben ik actief binnen de muziekwereld. Met mijn muziekbegeleiders verzorg ik concerten.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zanglessen R de Souza in Koekoeksweg 19, Dwingeloo Drenthe 7991 TM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Dwingeloo Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Dwingeloo Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Dwingeloo Drenthe, 7991 TM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816196]