Faber Bloementransport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg. J.G. Legroweg 80 , 9761 TD Eelde, Drenthe
Tynaarlo

E-mail

Over Faber Bloementransport BV

Faber Bloementransport is een servicegericht vervoerder, gespecialiseerd in het transport van bloemen, planten en sierteeltproducten in Nederland en Noord-Duitsland.
Passie voor het transport en een klantgerichte benadering is de basis voor de hoge kwaliteit van dienstverlening: bij Faber staan de klant en zijn producten centraal. Door het efficiënt inzetten van mensen en middelen zorgt Faber Bloementransport er voor dat de producten snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen. Het bedrijf streeft daarbij naar een hoge mate van ontzorging van haar klanten door mee te denken, vooruit te kijken en oplossingen te bieden voor veel logistieke vraagstukken.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Faber Bloementransport BV in Burg. J.G. Legroweg 80, Eelde Drenthe 9761 TD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Eelde Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Eelde Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Eelde Drenthe, 9761 TD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825797]