Dijken Meesterschilders Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 20 , 9342 PC Een, Drenthe
Noordenveld

E-mail

Over Dijken Meesterschilders Van

Ons bedrijf bestaat sinds 1996 en is een vertrouwd adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerkzaamheden en decoratieschilderwerk. We zijn een professioneel AF gecertificeerd bedrijf en verrichten onze werkzaamheden met name in de noordelijke provincies. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Vakkundig onderhoud beschermt en verfraait het in- en exterieur en heeft een positief effect op de waarde van uw huis. Het draagt bovendien bij aan een lange(re) levensduur van uw woning. Schildersbedrijf van Dijken begrijpt dat als geen ander en heeft alle kennis en ervaring op het gebied van verf en de toepassingsmogelijkheden in huis. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen en eisen duidelijk te krijgen. Wij maken voor u een goed onderbouwd advies. Want iedere woning verlangt een ander plan van aanpak.

Wij werken alleen met vakbekwaam personeel. Iedere schilder binnen ons team heeft zijn eigen specialisatie(s). Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan marmer- en houtimitaties en houtrotherstel. U kunt bij ons ook terecht voor reparatie cq restauratie van decoratief en figuratief glas. Klein timmerwerk nemen wij ook graag voor onze rekening. U hoeft daarvoor geen timmerman in de hand te nemen. Wel zo handig! Voor meer informatie over onze specialisaties kunt u onze dienstenpagina bezoeken. Daar wordt verder ingegaan op alle mogelijkheden.

U wilt natuurlijk het beste resultaat en de beste verfproducten, want de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat stelt hoge eisen aan het schilderwerk en de verfmaterialen. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen. Zo kunnen we op verantwoorde wijze uw woning of pand beschermen tegen (extreme) weersinvloeden.

Het is onze doelstelling u als klant een oplossing op maat te bieden.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Dijken-Meesterschilders-Van/391655164376383

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijken Meesterschilders Van in Hoofdstraat 20, Een Drenthe 9342 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Een Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Een Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Een Drenthe, 9342 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826248]