Volgsysteem voor machine aggregaat auto bedrijfswagen

Door: 101 Solutions  07-09-2011
Trefwoorden: Ict, Internet Applicaties, Sensortechnologie

 Wilt u uw machines of bedrijfswagens op afstand volgen? Met ons volgsysteem ziet u op alek moment van de dag de actuele positie en status van uw machines of bedrijfswagens. Het volgsysteem werkt op basis van een continue GPRS verbinding. Koppelingen tussen het volgsysteem en bestaande systemen, zoals (draai)urenrapportage, declaratiesysteem of projectadministratie behoort tot de mogelijkheden.
Kortom: met het volgsysteem van 101 Solutions krijgt u inzicht in het gebruik van uw machines, aggregaten, auto's of andere bedrijfsvoertuigen.

Trefwoorden: Efficienter Inrichten Van Bedrijfsprocessen, Ict, Internet Applicaties, Ontwikkeling Webapplicaties, Sensortechnologie, Volumemeting,

Andere producten en diensten van 101 Solutions

Tender Innovatief Ondernemerschap van 101 Solutions thumbnail
20-09-2007

Tender Innovatief Ondernemerschap

Het Silo Control System heeft de 1e prijs gewonnen bij de tender Innovatief Ondernemerschap Drenthe. Op 7 juni werd deze subsidie van € 50.000,- uitgereikt door gedeputeerde dhr. Huub Looman, met de vermelding dat het Silo Control System het meest innovatieve en vernieuwend idee is dat voor deze tender is ingediend. Deze subsidie wordt gebruikt om het inhoudsmeetsysteem voor silo’s productierijp te maken.