Autobedrijf HABO

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Handelsweg 8 , 7826 TC Emmen, Drenthe

E-mail

Over Autobedrijf HABO

In 1980 startte Chris Knoop een auto reparatiebedrijf aan de Handelsweg 8 in Barger-Oosterveld, Emmen. In 1995 besloot Knoop het bedrijf te verkopen aan zijn medewerkers en vanaf 1 Januari 2007 hebben Henk Hassing en Andries Bouwman de eigenaren van Autoservice Knoop het bedrijf omgedoopt tot Autobedrijf HABO. Het is een samentrekking van de namen Hassing en Bouwman.

Sinds enkele jaren werkt het bedrijf met het concept van Bosch Car Service en met in totaal zo`n 7 medewerkers een bedrijf voor vakkundige reparatie en onderhoud. De prettige sfeer en klantvriendelijke benadering staat boven aan.

Autobedrijf HABO verricht onderhoud aan personenauto’s, bedrijfsauto’s, caravans, campers aanhangwagens & brommobielen.

Autobedrijf HABO: vertrouwd, veelzijdig en vakkundig.

Halve Finalist: Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016

Mede dankzij u zijn wij Halve Finalist van de BOVAG verkiezing Autobedrijf Van Het Jaar 2015-2016. Toen we hoorden dat ons bedrijf zich tot de halve finalisten mocht rekenen, ging het dak er af, helaas zijn wij geëindigd bij de laatste tien. Dit bewijst wel dat we op de goede weg zitten. Wij zijn al ontzettend blij met de titel Halve Finalist! Onze service en kwaliteit wordt nu extra beloond. De afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen en er werdt echt meegeleefd. Wij willen nogmaals iedereen bedanken!

HABO & Bosch: Een sterk team!

Autobedrijf HABO werkt met het Bosch Car Service-concept. Dit betekent dat onze monteurs regelmatig trainingen volgen, dat wij eersteklas onderdelen gebruiken en gebruik kunnen maken van de schat aan kennis die Bosch in huis heeft.

Bosch is vandaag de grootste onafhankelijke leverancier in de eerste montage voor personenwagens. Ervaring, inventiviteit en diepgaande kennis leiden voortdurend tot nieuwe productontwikkelingen. Deze zorgen ervoor dat auto’s steeds beter presteren op het vlak van veiligheid, verbruik en emissie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Autobedrijf-HABO-bv-624502824233664/
Twitter: https://twitter.com/autobedrijfhabo

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf HABO in Handelsweg 8, Emmen Drenthe 7826 TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7826 TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822392]