Bike Shop Fietsenwinkel, Daat-Drenthe

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kapitein Grantstraat 24 , 7821 AR Emmen, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bike Shop Fietsenwinkel, Daat-Drenthe

De Bike Shop is een fietsenzaak die gespecialiseerd is in tweedehands fietsen en reparatie en is gevestigd als shop-in-shop bij kringloopwarenhuis Het Goed Emmen aan de Kapitein Grantstraat 24 in Emmen.

In het kader van duurzaam ondernemen ligt het accent van de Bike Shop op hergebruik en reparatie van fietsen. Er worden geen nieuwe fietsen verkocht. Wel is er een ruim assortiment aan tweedehands fietsen voor volwassenen en kinderen. Ook kun je er terecht voor diverse fietsaccessoires en -onderdelen.

De Bikeshop is deelnemer aan de participatieregeling van de gemeente Emmen; dit is een regeling voor mensen met een laag inkomen ( bijstand of 10 % van de bijstandsnorm ) die met subsidie voor een aantrekkelijke prijs een fiets kunnen aanschaffen.
De Bike Shop is een onderdeel van de sociale onderneming Daat-Drenthe. Een organisatie die in heel Drenthe mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt bij re-integratie.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bike Shops, Motorcycle Dealer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bike Shop Fietsenwinkel, Daat-Drenthe in Kapitein Grantstraat 24, Emmen Drenthe 7821 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7821 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821462]