Cas-Gea Autoschade

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob le Mairestraat 275 , 7825 XG Emmen, Drenthe

E-mail

Over Cas-Gea Autoschade

Autoschade komt altijd onverwacht, en als het gebeurt wilt u daar liever geen omkijken naar hebben. Wij nemen u al het werk uit handen.

CAS - GEA Autoschade is een professioneel autoschadeherstelbedrijf, waar kwaliteit en milieu hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in universeel schadeherstel van personen- en bestelauto's tot 3500 kg.

In beide vestigingen van CAS Autoschade staat een team van vakkundige mensen voor u klaar in geval van schade. CAS Autoschadeherstel is gevestigd aan de Monierweg 4a te Coevorden en aan de Jacob le Mairestraat 275 te Emmen.

We zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0524-512134 voor de vestiging Coevorden en op telefoonnummer 0591-641788 voor de vestiging Emmen.

CAS Autoschadeherstel is een Focwa Eurogarant bedrijf en geeft dan ook 4 jaar garantie op schadeherstel. Beide vestigingen van CAS Autoschadeherstel zijn aangesloten bij A.A.S. en herstellen voor ALLE verzekeringsmaatschappijen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cas-Gea Autoschade in Jacob le Mairestraat 275, Emmen Drenthe 7825 XG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7825 XG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826006]