Dierenkliniek 't Hooy Velt Sterkliniek Emmen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vreding 6 , 7811 AZ Emmen, Drenthe

E-mail

Over Dierenkliniek 't Hooy Velt Sterkliniek Emmen

Dierenkliniek ‘t Hooy Velt bestaat al sinds de jaren zestig en is gevestigd in Emmen centrum met een nevenvestiging in de wijk de Rietlanden aan de Brandgans. Vanaf het begin worden er naast de basis handelingen ook specialistische handelingen uitgevoerd. Vanuit de omgeving worden er regelmatig patiënten naar ons doorgestuurd vanwege deze kennis en kunde. Na een periode van flinke groei is er in 1997 ingrijpend verbouwd. We beschikken sindsdien over twee behandelkamers, een modern uitgeruste operatiekamer, ruimte voor digitale röntgenfotografie en echografie, een eigen laboratorium, een opnameruimte voor de dieren en een ruime wachtkamer.

We zijn dus een kliniek voor gezelschapsdieren die gebruik maakt van moderne technieken als echografie, digitale röntgen, laboratorium diagnostiek, cardiografie en scopie. We blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de diergeneeskunde door regelmatig cursussen te volgen, zowel de dierenartsen als de assistentes. Hierdoor kunnen wij een optimale medische zorg garanderen met de nodige ondersteuning, alles gebaseerd op de nieuwste inzichten en technieken. Daarnaast hebben we als team ook veel plezier in ons werk en hebben we ieder onze eigen specialisaties.

In de vestiging aan de Brandgans vindt basiszorg plaats, gewoon gemakkelijk in de wijk, dichtbij huis. Voor uitgebreidere diagnostiek en operaties kunt u een afspraak maken op de hoofdlocatie aan de Vreding.

Gemoedelijke sfeer
De zorg voor dieren staat natuurlijk voorop. Maar een gemoedelijke sfeer vinden we ook erg belangrijk; we nemen de tijd voor mens en dier. Er is altijd een luisterend oor en een kop koffie. Onze grootste genoegdoening is als een eigenaar tevreden is en een dier de maximale zorg heeft mogen krijgen.
Onze vier dierenartsen en vijf assistenten staan graag voor u klaar!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dierenkliniek-t-Hooy-Velt-173998769450805/

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dierenkliniek 't Hooy Velt Sterkliniek Emmen in Vreding 6, Emmen Drenthe 7811 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7811 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818818]