Dokter Schoonmaak Organisatie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cornelis Houtmanstraat 8 B , 7825 VG Emmen, Drenthe

E-mail

Over Dokter Schoonmaak Organisatie

Werkruimtes, publieksruimtes en woonruimtes... ze moeten schoon zijn, functioneel en prettig om te gebruiken. Sinds 1966 verzorgen we iedere vorm van schoonmaken voor vele honderden zakelijke en particuliere klanten. In Noord-Nederland en daarbuiten. Via de vier vestigingen van Dokter Schoonmaakorganisatie staan meer dan 700 goed opgeleide, vakbekwame en enthousiaste medewerkers voor u klaar.

SPECIALISTISCHE REINIGING
Dit specialistische werk wordt vlekkeloos uitgevoerd door goed opgeleide en ervaren medewerkers van Dokter Schoonmaakorganisatie BV. Wij garanderen een grondige aanpak en een nauwkeurige, gecontroleerde werkwijze zodat de gebouwen er van binnen en van buiten spic en span bijstaan. De werkzaamheden worden grondig en volgens zeer strenge milieu- en veiligheidsnormen uitgevoerd.

PARTICULIEREN
Laat ook uw huis schoonhouden door Dokter Schoonmaakorganisatie. Op een vaste dag, door steeds dezelfde schoonmakers en tegen een scherp tarief. Wat er allemaal wordt schoongemaakt, hoe vaak en hoe grondig hangt af van uw eigen wensen.

Schoon betekent voor een badkamer tenslotte iets anders dan voor een slaapkamer op zolder. Voor iedere ruimte stellen we in overleg met u vast hoe schoon die ruimte moet zijn. En als we weggaan, is uw hele huis fris.

4000 KRATTEN PER UUR
De krattenwasserij is speciaal ingericht voor het verwerken van kratten en fusten met een bodemafmeting volgens CBL-normen. Maximaal 2500 kratten per uur worden er grondig gereinigd en stof- en vetvrij gemaakt. De hoogte van de kratten is in principe vrij. De nieuwe krattenwasstraat is speciaal bedoeld voor het reinigen van kratten die gebruikt worden als oververpakking.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dokter Schoonmaak Organisatie in Cornelis Houtmanstraat 8 B, Emmen Drenthe 7825 VG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7825 VG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767679]