Emmen Vaarschool Bondsschool

Afdrukken

Is Emmen Vaarschool Bondsschool incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sneeuwgors 13 , Emmen, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Emmen Vaarschool Bondsschool

Bondsvaarschool 'Emmen' verzorgt cursussen voor het examen Klein Vaarbewijs I en cursussen voor het aanvullend examen Klein Vaarbewijs II (wanneer u reeds in het bezit bent van het Klein Vaarbewijs I). Het Klein Vaarbewijs is verplicht wanneer u vaart in een motorboot, die sneller kan varen dan 20 km per uur of wanneer u vaart in een schip, langer dan 15 meter. Het Klein Vaarbewijs I is geldig op alle binnenwateren, behalve IJsselmeer, Waddenzee, Eemsmonding, Dollard, Oosterschelde en Westerschelde. Het Klein Vaarbewijs II is geldig op alle binnenwateren. U mag met een Klein Vaarbewijs varen in een plezierboot met een onbeperkte lengte, bedrijfsmatig tot een lengte van 20 meter

Kaart

Is Emmen Vaarschool Bondsschool in Sneeuwgors 13, Emmen Drenthe uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5220418]