FirmaFruit

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maxwellstraat 25 , 7825 GA Emmen, Drenthe
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over FirmaFruit

Wie zijn we?

FirmaFruit is dé leverancier van vers werkfruit in de regio Emmen-Coevorden-Hoogeveen-Assen. Altijd vers, gevarieerd en in een handige verpakking.

FirmaFruit is uniek in deze omgeving. Dat laten wij zien door altijd te luisteren naar uw wensen met beptrekking tot werkfruit, fruit op maat, fruitmanden, fruitkistjes, fruitacties en fruitgeschenken. Een compleet aanbod en passende presentatie maakt het "fruit op het werk" een onderdeel van uw organisatie.

Onze verse fruitboxen zijn verkrijgbaar vanaf 4 tot 8 personen. Hiervoor krijgt u: premium-kwaliteit van inheemse afkomst samen met de beste exoten. FirmaFruit bezorgt u wekelijks het fruit in een mooie fruitbox. De grootte van onze fruitbox kunt u afstemmen op het aantal medewerkers binnen uw bedrijf.

FirmaFruit werkt niet met jaarcontracten, dus u zit nergens aan vast. Wij leveren wekelijks tot wederopzegging van uw zijde. Onze prijzen zijn hier ook op gebaseerd. Wilt u uw leveringen tijdelijk wijzigen (bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes) dan kunt u dit tot 2 weken van te voren aan ons doorgeven.
Indien u uw abonnement wilt stopzetten, dan geldt er een opzegtermijn van vier weken. Voor alle wijzigingen geldt: In overleg is bijna alles mogelijk.

FirmaFruit levert direct vanuit haar eigen distributiecentrum in Emmen. Dat proeft u niet alleen, u merkt het ook: écht verse producten zijn gezonder, lekkerder en langer houdbaar.

Door alles in eigen hand te houden kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren. Mocht u 24 uur na bezorging van uw bestelling niet tevreden zijn over ons fruit, dan geldt onze 100% versgarantie. Dit betekent heel eenvoudig: u krijgt naar keuze een vervangend product aangeboden of het geld terug. U kunt dit binnen 24 uur na bezorging aan ons kenbaar maken door contact met ons op te nemen.

Introductie actie

Als nieuwe klant kunt u gebruik maken van ons introductie abonnement.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/FirmaFruit/
Twitter: https://twitter.com/firma_fruit

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is FirmaFruit in Maxwellstraat 25, Emmen Drenthe 7825 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7825 GA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821187]