Glaseiland

Afdrukken

Is Glaseiland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Drieteenspecht 1 , 7827 RG Emmen, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Glaseiland

Glaskunst Emmen Welkombij Glaseiland in EMMEN. Even voorstellen, ik ben Marjan Witte.Glas is voor mij als het wonen en leven op een eiland: uniek, kleurrijk, maar ook weerbarstig en eigenzinnig. Ik ben een geboren en getogen eilander en heb Texel in 2004 verruild voor Emmen in Drenthe. Zowel op Texel alsook in Drenthe ervaar ik harmonie, ruimte, dynamiek en natuur. Deze thema’s probeer ik in mijn creaties te “vangen”. Glaskunst techniek Voor het maken van mijn glaskunst gebruik ik de techniek glasfusen. Met zorg zoek ik de juiste kleuren glas bij elkaar welke ik samensmelt (fuse) tot 1 creatie in een glasoven. Door de vele kleuren kan ik eindeloos variëren, is ieder werkstuk uniek. Dé webshop glazen kunst In de webshop met handgemaakte glaskunst vindt uo.a: · Glashangersen spangen · Glazen drukknopen · Glazen ringen · Glazen schalen · Glazen sfeerlichtjes · Glazen gedenk objecten · Workshop inloop, glassieraden, kinderen, individueel en groepen Kunstmarkten en exposities van Glaseiland Overzicht kunstmarkten en exposities waar u Glaseiland kunt bezoeken. · Agenda Kunstmarkten · Exposities · Opdrachten voor glaskunst Welkombij Glaseiland! GLASKUNST GLASEILAND EMMEN

Kaart

Is Glaseiland in Drieteenspecht 1, Emmen Drenthe 7827 RG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7827 RG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827821]