Jansen Keurslagerij Leo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dalipassage 55 , 7811 DA Emmen, Drenthe

E-mail

Over Jansen Keurslagerij Leo

Welkom op onze website!

In onze winkel aan de Dalipassage bieden wij u een geheel nieuw concept. Een concept waarin de wensen en eisen van onze huidige en toekomstige klanten centraal staan. Maaltijden worden bereid in uw aanwezigheid en indien gewenst kunt u ter plekke vlees laten afsnijden. Authenticiteit en ambachtelijke bereiding staan bij ons centraal.

Puur natuur varkensvlees. Als Keurslager leveren wij alleen vlees waar wij zelf achter staan. Zoals Milieukeur varkensvlees. Het Milieukeurstempel staat voor een milieubewuste en diervriendelijke productie

Gezellig een avondje gourmetten, fonduen of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig.

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Nieuwe eigenaar

Sinds 2011 heeft Keurslagerij Jansen een nieuwe eigenaar; Michel Bruins. Michel staat net als Leo Jansen voor kwaliteit en de allerbeste producten.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Butchers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Emmen Drenthe

Is Jansen Keurslagerij Leo in Dalipassage 55, Emmen Drenthe 7811 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Salades diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Salades per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7811 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5223392]