kijk en leesservice holland

Door: Kls Holland  22-04-2009
Trefwoorden: Kijk En Leesservice

KLS Holland, voor promotionele producten die de aandacht vasthouden.

Naast het grote succes van gesponsorde kleurplaten heeft KLS Holland een aantal promotionele speciaalproducten ontwikkeld welke in een hoog aanzien staan.Voorbeelden hiervan zijn: promotiespeelkaarten, ringpuzzels, break-open tickets, kartonnen legpuzzels en kraskaarten. Stuk voor stuk topproducties die de kwaliteit van uw bedrijf of organisatie uitstralen en die voor langere tijd de aandacht vasthouden. Zo zijn wij ook leverancier van viltjes, welke wij bij u op het bedrijf kunnen aanbieden in een luxe promotiebox of op uw verzoek kunnen verspreiden naar een adressenbestand, welke voor uw bedrijf interessant is.

Onze viltjes/onderzetters hebben de afgelopen jaren een grote toevlucht genomen in de reclamewereld. Niet alleen het absorberende vermogen is van belang maar uw promotionele effect is van ongekende grootte. Mensen of bezoekers nemen de onderzetters mee naar huis of komen ze tegen d.m.v. onze verspreidingsservice. In feite fungeert een promotieviltje als de gedrukte vorm van mond tot mond reclame.

Veel branches maken zodoende gebruik van deze vorm van het uitdragen van naamsbekendheid in o.a. eigen bedrijf, sportkantines, horecagelegenheden en op beurzen, evenementen en sponsorbijeenkomsten want wist u dat......

45 % van onze bierviltjes aan het eind van de avond omgedraaid liggen?

75 % van de gasten langer dan 5 seconden met één of meer (bier) viltjes speelt?

90 % van de (bier) viltjes op het eind van de avond op een andere plaats liggen?

92 % van de bezoekers een bierviltje langer dan 15 seconden bekijkt?

Per (bier) viltje zijn er minimaal 4 klantencontacten.

Per (bier) viltje is er ca. 81 cm² reclameruimte

Bij 5000 bierviltjes is dat al zo'n 40 m² reclameruimte.


Wij weten hoe belangrijk uw logo of reclameboodschap is. Daarom werken wij met u samen voor de beste reproductie van uw logo en voeren deze uit met de best passende technologie. In de door ons gebruikte drukkerijen beschikken wij over de drukmachines en nog belangrijker over de kennis om uw logo passend aan te brengen. Voordat wij dit doen wordt uw artwork voorbereid door specialisten met ervaring in het verwerken van logo's. Zij maken gebruik van de meest recente technologie en zijn vertrouwd met de verschillende druktechnieken, van zeef- en tampondruk tot gravering en blinddruk.

Trefwoorden: Kijk En Leesservice

Contact Kls Holland

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share