Koningsbrugge Klinisch psycholoog & psychotherapeut V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Haagjesweg 50 , 7815 LM Emmen, Drenthe

E-mail

Over Koningsbrugge Klinisch psycholoog & psychotherapeut V

Ik ben Annette van Koningsbrugge. Ik ben klinisch psycholoog en psychotherapeut, in 1988 afgestudeerd als psycholoog aan de RUG. Ik heb stage gelopen bij de toenmalige Rutgersstichting en verschillende behandelingen gedaan op het gebied van sexueel dysfunctioneren. Daarna heb ik gewerkt bij de RIAGG, afdeling sociale psychiatrie. Daar heb ik naast kortdurende behandelingen ook groepstherapie en assertiviteitstrainingen gegeven. Ook behandelde ik ziektefobiegroepen.

In 1991 ben ik begonnen met de opleiding tot psychotherapeut bij de RINO.
Dit is een vierjarige opleiding met als specialisatie psychoanalytische psychotherapie en als bijvak psychodynamische groepstherapie. Daarnaast gaf ik psychotherapie onder supervisie bij een vrijgevestigde psychiater. Voor het afronden van de opleiding tot psychotherapeut behaalde ik mijn registratie als eerstelijnspsycholoog en was ik in die hoedanigheid werkzaam van 1995 tot 1998.

Vanaf 1999 heb ik mijn eigen praktijk als psychotherapeut in Emmen. Sinds 2011 ben ik ook klinisch psycholoog. Ik werk al jaren met veel plezier in Emmen, met een grote diversiteit aan cliënten. Ik heb goed contact met verwijzers; voornamelijk huisartsen, eerstelijnspsychologen en SPV’ers. Daarnaast zit ik in een intervisiegroep voor regelmatig inhoudelijk overleg met collega’s. De praktijk is uitgebreid met Lieneke van Lagen, SPV’er, diagnostisch en administratief medewerker Marcel Stoeten en hoofd administratieve en financiële zaken Hans van Koningsbrugge.

Per 2 juni komt Esther Kloostra werken in de praktijk. Esther is een enthousiaste psychologe, heeft ervaring met EMDR, niet aangeboren hersenletsel, overspanningsklachten, coaching en mediation, waarbij ze veel vechtscheidingen heeft begeleid. Zij zal kortdurende BGGZ contacten doen. De bedoeling is het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, enkelvoudige trauma's,relatietherapieën, somatische klachten, etc. Op dit moment is er voor kortdurende behandelingen geen wachtlijst.

Openingstijden

Ma - Di, Do
-
Wo, Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Koningsbrugge-Klinisch-psycholoog-psychotherapeut-V-244853179195666/

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koningsbrugge Klinisch psycholoog & psychotherapeut V in Haagjesweg 50, Emmen Drenthe 7815 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7815 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826154]