Restaurant Galerie De Kamer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marktplein 7 , 7811 AM Emmen, Drenthe

E-mail

Over Restaurant Galerie De Kamer

In één van de weinige monumenten die Emmen nog rijk is, kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide á la carte kaart. Uiteraard kunt u uit deze kaart ook kiezen voor een 3- of 4- gangen menu met een vaste korting dan wel het voordelige 3 gangen keuzemenu

Onze lunchkaart biedt u een scala aan kleinere gerechten zoals soepen, salades, diverse versgebakken soorten stokbrood en eiergerechten. Tevens serveren wij “De Kamer’s” brunch, een wisselende proeverij van gerechten uit deze kaart. U zit altijd sfeervol in de gelag-, voor- of opkamer van onze in stijl gerenoveerde, uit 1864 stammende Saksische boerderij. Buiten eten op het gezellige terras onder de leilinden met uitzicht op het wereldvermaarde Dierenpark Emmen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Of u nu binnen of buiten geniet van de ambiance in de Kamer, wij serveren u graag onze beroemde, in de media volop geprezen koffie en gebak.

Restaurant Galerie De Kamer bevindt zich in het hartje van het centrum van Emmen. Op een korte afstand van het centrale busstation en diverse parkeergelegenheden. De entree van het Noorderdierenpark is binnen handbereik; slechts een kleine minuut loopafstand. Op het terras van de kamer kunt u genieten van een levendige omgeving die het centrum van Emmen u biedt. Gedurende de vele zomerfestivals zit u bij ons het terras op de eerste rang.

Openingstijden

Ma
-
Di - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/restaurantdekamer/
Twitter: https://twitter.com/RestDeKamer

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant Galerie De Kamer in Marktplein 7, Emmen Drenthe 7811 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7811 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3702319]