Schilder- en Behangersbedrijf Zaanland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reigerveld 2 , 7827 VA Emmen, Drenthe

E-mail

Over Schilder- en Behangersbedrijf Zaanland

SCHILDERS EN BEHANGERSBEDRIJF ZAANLAND is opgericht in 1964 door C.K.van Hoven.

Mijn naam is A.J.van Hoven (Albert) en ben 1981 in diens gegaan bij mijn vader en heb daar het vak geleerd en daarnaast ook op de vakschool de nodige Diploma's gehaald als Aspirant gezel, Gezel en Ondernemers.

In 1991 heb ik het bedrijf overgenomen en heb deze 10 jaar gerund in de ZAANSTREEK en ben toen verhuist naar Emmen en heb daardoor het bedrijf in zaandam afgebouwd en in Emmen weer opgebouwd.

Het is een eenmansbedrijf en doe ik alles dan in mijn eentje en zo heeft de klant van de kennismaking tot het opleveren van het werk alleen met mij te maken. Zo kan ik met de 30 jaar ervaring ook een goede service bieden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schilder- en Behangersbedrijf Zaanland in Reigerveld 2, Emmen Drenthe 7827 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7827 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819438]