't Wapen van Emmen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schimmerweg 1 , 7811 AR Emmen, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over 't Wapen van Emmen

Maak kennis met de nieuwe menukaart van ‘t Wapen van Emmen. Al 36 jaar staat het bedrijf bekend om zijn gemoedelijke en ongedwongen sfeer. Het interieur doet warm aan en de eigenaar komt zelf bij u aan tafel bedienen. ’t Wapen van Emmen staat voor sfeer in een stadse ambiance, en zorgt er telkens weer voor dat u met een glimlach het pand verlaat. Het 80 jaar oude gebouw staat pal aan de rand van het centrum met een ruime parkeergelegenheid die de hele dag bereikbaar is. Hierdoor kan een lekker dagje winkelen of Wildlands in Emmen perfect afgesloten worden met een heerlijk diner.

De gerechten zijn uniek en altijd voorzien van een rijk aantal verse bijgerechten. De producten zijn zorgvuldig uitgekozen en er wordt altijd met verse ingrediënten gewerkt om de kwaliteit op top niveau te behouden. De kokkin heeft kwaliteit hoog in haar vaandel staan, en door kleine toevoegingen te plaatsen zijn de gerechten altijd nét even anders dan u gewend bent.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hetwapenvanemmen/
Twitter: https://twitter.com/wapenvanemmen

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Emmen Drenthe

Is 't Wapen van Emmen in Schimmerweg 1, Emmen Drenthe 7811 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7811 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815967]