Payroll biedt de oplossing in onzekere tijden!

Payroll biedt de oplossing in onzekere tijden! van Topworkdirect

Door: Topworkdirect  23-06-2009
Trefwoorden: Payroll, Payrolling, Payrol

Payroll

De kredietcrisis is niet voorbij en bedrijven zijn voorzichtig als het gaat om aannemen van personeel. Meer personeel betekent namelijk ook meer kosten en risico’s. En dat is iets wat bedrijven in onzekere tijden proberen te vermijden.

Topworkdirect legt uit: “Bij Payroll verzorgen bedrijven zelf de werving en selectie van hun personeel. Maar zo gauw ze een geschikte kandidaat gevonden hebben, nemen wij deze in dienst. Wij plaatsen de werknemer vervolgens tegen een voordelig tarief bij het bedrijf. Het risico en de bijkomende kosten liggen daarom bij ons!”

De afgelopen maanden merken ze bij Topworkdirect een ware run op hun online payroll dienst. “Doordat wij de payrolling volledig online verzorgen kunnen wij de kosten laag houden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien zijn we hierdoor bereikbaar voor alle bedrijven in Nederland.”

Als u ook meer wilt weten over de voordelen van payroll en/of de diensten van Topworkdirect dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website www.topworkdirect.nl.

Trefwoorden: Online Payrolling, Payrol, Payroll, Payrolling, Verloning,

Contact Topworkdirect

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share