Tuijl Tuinmachines Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jules Verneweg 33 , 7821 AD Emmen, Drenthe

E-mail

Over Tuijl Tuinmachines Van

VAN TUIJL TUINMACHINES is een speciaalzaak voor tuin- en parkmachines voor Particulier en Professional.
Hier kunt u terecht voor deskundig advies. Wij verkopen nieuwe en gebruikte machines. Als u onderdelen zoekt voor uw tuinmachine, of om machines te huren, zoals bijvoorbeeld een verticuteermachine of een bosmaaier. In onze werkplaats kunnen wij uw machine keuren, repareren of een onderhoudsbeurt geven. Voor de winter kunt u uw machine opgeven voor een winterbeurt, dan komen wij uw machine ophalen, geven uw machine een onderhoudsbeurt en brengen hem dan weer thuis. Tevens kunt u bij ons terecht voor FloorCare machines, ook wel reinigingsmachines en Klimmateriaal, voor het onderhoud en afbreken van bomen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Botanical Gardens, Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tuijl Tuinmachines Van in Jules Verneweg 33, Emmen Drenthe 7821 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Emmen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Emmen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7821 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817400]