Wasserij De Nijverheid

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsstraat 15 , 7815 HV Emmen, Drenthe

E-mail

Over Wasserij De Nijverheid


Uw tafellinnen, bed- en badlinnen, bedrijfskleding of gordijnen. Het moet er piekfijn uitzien. Goed gewassen, strak gemangeld (gestreken), netjes gesorteerd. Volgens uw eigen wensen. Dat kan. Het team van Wasserij de Nijverheid staat voor u klaar.

U spreekt met ons af wat we moeten doen en hoe vaak. Wij prefereren een prettige samenwerking. Uw bedrijfswas is bij ons in goede handen.

Textielverzorging is een vak apart. Wij beheersen dat als geen ander. Ons bedrijf is namelijk al meer dan een decennia oud. Uiteraard kiezen wij voor milieubesparende wasmiddelen. Onze wasprocessen zijn exact uitgebalanceerd. Het resultaat is minimale slijtage en lange levensduur. Wasserij de Nijverheid heeft allround ervaring, maar sommige sectoren voelen zich extra goed bij ons thuis. Zo werken wij zeer veel voor de recreatiebranche. Wij halen en brengen uw textiel met onze eigen vrachtwagens. Bovendien zijn wij sterk in de verhuur en verkoop van alle soorten linnen en bedrijfskleding.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wasserij-de-Nijverheid-169645089804468/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wasserij De Nijverheid in Nijverheidsstraat 15, Emmen Drenthe 7815 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Emmen Drenthe, 7815 HV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821155]