Clicgear 3.0 golftrolley Special Edition nu leverbaar bij Golfgear.nl

Clicgear 3.0 golftrolley Special Edition nu leverbaar bij Golfgear.nl van Golfgear.nl

Door: Golfgear.nl  17-03-2011
Trefwoorden: Kopen, Golf, Golfen

De Clicgear 3.0 golftrolley Special Edition is in een zeer beperkte oplage leverbaar. Deze trolley komt niet meer terug zodra deze is uitverkocht.


De Clicgear Special Edition is een witte Clicgear 3.0 trolley met witte "velgen" in de wielen. Een lust voor het oog en door de beperkte beschikbaarheid ook nog een potentieel collectors item.

De opvolger van de razend populaire Clicgear 2.0 golftrolley is de Clicgear 3.0. Het opbergvak is bijna verdubbeld qua ruimte en er is extra opbergruimte gecreëerd door het toevoegen van een netje onder de console. In de console is zelfs een clip ingevoegd om ballen in te klikken.

Het materiaal op het handvat is verbeterd en duurzamer gemaakt. De handrem is verplaatst naar het midden van de console en is nog gebruiksvriendelijker. Er zijn accessoire "haakjes" toegevoegd om makkelijk de Clicgear accessoires op te plaatsen.

De Clicgear 3.0 blijft uiteraard een compacte 3 wieler trolley, gemaakt van aluminium (dus licht!) die comfortabel over de golfbaan te manouvreren is. Tegelijkertijd is de Clicgear trolley op te vouwen tot een ongelooflijk klein pakketje. Opgevouwen neemt de Clicgear 3.0 trolley een ruimte in van 33 bij 38 bij 61 centimeter!

Trefwoorden: Golf, Golfen, Golfmerken, Golftrolley, Golfwinkel, Kopen, Online Golfshop, Trolleys