Drenthe Xperience

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Houtvester Jansenweg 2 , 9462 TB Gasselte, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over Drenthe Xperience

Drenthe Xperience

Op de Lente van Drenthe is een professioneel Outdoor Bedrijf gevestigd. Drenthe Xperience organiseert sportieve outdoor activiteiten op en rondom de camping. Highland games, boogschieten of op stap met een GPS, er is van alles mogelijk.

Wil je een bijzonder weekend organiseren voor familie of vrienden? Boek bijvoorbeeld luxe Safaritenten en maak het weekend compleet met een outdoor activiteit en een barbecue op het veld voor de tenten. In samenwerking met Drenthe Xperience hebben wij complete arrangementen samengesteld om een geslaagd weekend te organiseren. Kijk voor meer informatie bij onze arrangementen.

In de vakanties worden er ook sportieve activiteiten opgenomen in het recreatieprogramma, denk aan een ATB clinic, boogschieten of fotopuzzeltocht.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte [email protected] of bel 0599-564333. Drenthe X-perience is onderdeel van De Lente van Drenthe.

Kijk voor meer informatie over sportieve buiten activiteiten op www.drenthe-xperience.nl

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/lentevandrenthe

Categorieën: Adventure Sports

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Drenthe Xperience in Houtvester Jansenweg 2, Gasselte Drenthe 9462 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Gasselte Drenthe, 9462 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729164]