Damai dekbedovertrekken

Damai dekbedovertrekken van Dekbedovertrekken & Zo

Door: Dekbedovertrekken & Zo  10-03-2014
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen

Damai, trots van de Twentse textielindustrie. Die roots en mentaliteit zitten nog steeds in het merk verankerd. De missie van Damai is dan ook eenvoudig en simpel. Ze willen graag mooi bedtextiel maken. Mooie stoffen, mooie kleuren en mooie dessins waar ze trots op zijn, en die mensen met heel veel plezier op bed leggen. Topkwaliteit dekbedovertrekken en hoeslakens in prachtige collecties, waar men in Nederland, en tegenwoordig ook internationaal naar uitkijkt. Voor dit lente- en zomerseizoen is wederom de natuur met bloemen en dieren een belangrijke inspiratiebron geweest, dit alles vertaald in de gestileerde Damai stijl. Masculine ruiten en strepen, teminiene bloemen en nog veel meer; de veelzijdige Damai collectie voor dit voorjaar en deze zomer is verdeeld over verschillende smaakgroepen die veel keuze bieden.

Trefwoorden: Beddengoed, Damai, Damai Dekbedovertrekken, Dekbedovertrekken, Online Bestellen, Online Winkel, Online Winkelen,

Andere producten en diensten van Dekbedovertrekken & Zo

Cinderella dekbedovertrekken van Dekbedovertrekken & Zo thumbnail
10-03-2014

Cinderella dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Cinderella zijn gemaakt van 100% perkalkatoen. Perkalkatoen is een zeer fijn geweven katoen, waardoor de dekbedhoes zeer soepel en zacht aanvoelt. Door de EasyCare Finish zijn de Cinderella dekbedovertrekken strijkvrij. De dekbedovertrekken zijn voorzien van een extra brede instopstrook over de gehele breedte en zijn geschikt voor alle lengtematen ( tot 260cm ). De sets zijn inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60x70cm.