Peuterwerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoolstraat 1 , 9461 AA Gieten, Drenthe
Aa en Hunze

E-mail

Over Peuterwerk

Stichting Peuterwerk "Sterk in peuterspeelzaalwerk"

De peuterspeelzaal is er voor kinderen tussen de 2,5 en 4 jaar oud. Uw kind kan hier samen met andere kinderen spelen en zich ontwikkelen. We willen graag dat de kinderen een leuke tijd hebben, daarom staat spelenderwijs leren en ontdekken centraal. Want spelen is niet alleen leuk maar ook leerzaam, grensverleggend en ontspannend.

De peuterspeelzaal is een belangrijke aanvulling op de opvoeding thuis. Alles is erop gericht om het kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling. Onze leidsters begeleiden de kinderen in de ontwikkeling van bijvoorbeeld taal, motoriek en sociale vaardigheden.

Het peuterwerk in de speelzaal of voorschool is een gerichte voorbereiding op de basisschool; altijd spelenderwijs. Er wordt gewerkt volgens een educatief programma waarin op een speelse, gevarieerde manier de ontwikkeling wordt gestimuleerd.

Onze locaties bevinden zich middenin wijk en dorp: dichtbij huis en de omgeving waarin het kind dagelijks opgroeit. De stichting is een organisatie voor peuterspeelzaalwerk, voorscholen en kinderopvang in de gemeenten Emmen, Pekela Stadskanaal en Veendam. Stichting Peuterwerk doet ook de administratie van de peuterspeelzalen in de gemeente Borger-Odoorn voor welzijnsstichting Andes.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gieten Drenthe

Is Peuterwerk in Schoolstraat 1, Gieten Drenthe 9461 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Peuterspeelzaal diensten in Gieten Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gieten Peuterspeelzaal per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gieten Drenthe, 9461 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822235]