De Klaverkampen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Slagdijk 2 , 7971 RL Havelte, Drenthe
Westerveld, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over De Klaverkampen

Camping De klaverkampen is een gezellig park van ongeveer zeven hectare met uitgebreide en moderne faciliteiten. Onze camping ligt in een bosrijke omgeving, te Havelte in het mooie en rustieke Drenthe, waar rust maar vooral ook gezelligheid de boventoon voert.

Op camping de Klaverkampen hebben wij zowel lekkere "beschutte" plaatsen als super "zonnige" plaatsen.

Uniek aan onze camping is onder andere, dat wij beschikken over een eigen strandje waar de kinderen lekker kunnen spartelen maar waar ook u heerlijk kunt afkoelen.

Tijdens het hoogseizoen hebben wij een recreatieteam om samen met de kinderen er een feest van te maken.

Wij bieden u uitgebreide en moderne faciliteiten. Zo zijn er warme douches, perfecte sanitaire voorzieningen, een wasserette en de mogelijkheden voor rechtstreekse aansluiting op de waterleiding, riool en elektriciteitsnet. Verder is er de beschikking over een kantine met bar, waar u in een prettige ambiance van een hapje en drankje kunt genieten. Bovendien kunt u er televisie kijken en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd zoals: Barbequeën, kaarten en niet te vergeten Bingo.

Sinds 2006 hebben wij een volledig vernieuwde receptie annex recreatieruimte.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Campsites

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Klaverkampen in Slagdijk 2, Havelte Drenthe 7971 RL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Havelte Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Havelte Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Havelte Drenthe, 7971 RL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818794]