Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oeveraseweg 9 A , 7971 PA Havelte, Drenthe
Westerveld, Zuidwest- Drenthe

E-mail

Over Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen

Tiemens Tuinen is al 20 jaar dé hovenier in de regio Meppel. Ons motto is “een mooie tuin voor iedereen”. Dat is wat ons drijft, mooie tuinen maken voor iedereen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het! Wij kunnen daarbij goed luisteren, en uw de aanpak bieden die u nodig heeft.
Hovenier Meppel
Wij hebben veel projecten in Meppel en omgeving gerealiseerd, wij kennen daardoor de specifieke tuinmogelijkheden in de regio. Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Of het nu om een kleine tuinklus gaat of om een complete tuinrenovatie, wij ontzorgen u. Van het gazon maaien tot een mooi tuinontwerp en het realiseren daarvan.
“Ruime ervaring als hovenier in Meppel!”
Tiemens Tuinen is al geruime tijd actief in Meppel en omgeving en is een ervaren partner om het beheer van uw groen in handen te geven. U kunt ons inschakelen voor allerlei klussen in de tuin. Denkt u bijvoorbeeld aan tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinonderhoud of tuinontwerp.
Als dé Hovenier Meppel en omgeving zijn wij in staat om u bijvoorbeeld te helpen bij het aanleggen van een terras, bestrating, beplanten en het aanleggen van een vijver. Maar het belangrijkste is een samenhangende en goede uitstraling van uw tuin. Wij komen met creatieve ideeën die passen bij de gewenste uitstraling en sfeer!

Tiemens Tuinen is een hoveniersbedrijf voor Meppel en Omgeving, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in het hoveniers vak en zich richt op Tuinaanleg, Tuinrenovatie en en tuinonderhoud van particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Creativiteit en kwaliteit zijn de specialismen die er in de afgelopen jaren voor gezorgd hebben dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Een team van ervaren, vakbekwame en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/tiemenstuinen/
Twitter: https://twitter.com/tiemenstuinen

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Havelte Drenthe

Is Hoveniersbedrijf Tiemens Tuinen in Oeveraseweg 9 A, Havelte Drenthe 7971 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Havelte Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Havelte Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Havelte Drenthe, 7971 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825114]