Phoenix Urnen

Door: Lotus Ceramic Arts  05-10-2011
Trefwoorden: Aardewerk, Urnen, Aardewerk Handbeschilderd

Lotus Ceramic Arts / Phoenix Urnen is gespecialiseerd in de productie van handbeschilderde sierurnen voor asbewaring. In ons assortiment o.a. Kinderurnen, mini-urnen en voetbalurnen, maar ook bijvoorbeeld in de vorm van een piramide met heel veel verschillende decoraties. Wij kunnen ook urnen uitvoeren geheel naar de wens van de familie, bijvoorbeeld met als onderwerp de hobby of het beroep van de overledene.
Phoenix Urnen zijn verkrijgbaar via een groot aantal crematoria (met name Yarden en Monuta), maar ook via uitvaartondernemingen in uw omgeving. Bezoek de website voor onze verkoopadressen. De urnen kunnen ook geleverd worden via uw eigen uitvaartverzorger. Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Trefwoorden: Aardewerk, Aardewerk Handbeschilderd, Urnen

Andere producten en diensten van Lotus Ceramic Arts

Phoenix Urnen van Lotus Ceramic Arts thumbnail
05-10-2011

Phoenix Urnen

Waarom kiezen voor Phoenix Urnen? 1. Phoenix Urnen® is geen fabrieksproduct, geen massaproduct, maar geheel met de hand gedecoreerd, en met zorg gemaakt in het eigen atelier. 2. Phoenix Urnen® is een kwaliteitsproduct, met een unieke uitstraling 3. Phoenix Urnen® kan een urn creëren die geheel aan uw persoonlijke wensen voldoet, met een eigen decoratie, en eventueel toegevoegde teksten/gedichten. Informeer gerust naar de mogelijkheden 4. Niet goed geld terug garantie