De eenmanszaak en de v.o.f. in de kredietcrisis!

De eenmanszaak en de v.o.f. in de kredietcrisis! van Aurea Mediocritas

Door: Aurea Mediocritas  25-03-2009
Trefwoorden: Schuldhulpverlening, Faillissement, Insolventie

Aurea Mediocritas® heeft als specialisatie schuldhulpverlening aan het midden- en klein- bedrijf. Hierbij wordt conform de wettelijke regelingen gewerkt, zodat wij u zowel in het minnelijk (buitengerechtelijk) als ook, indien noodzakelijk, in een gerechtelijk traject optimaal van dienst kunnen zijn. Wij begeleiden de ondernemer en de voormalig ondernemer op juridische basis gedurende een schuldenproces. Wij fungeren als bemiddelaar tussen alle betrokkenen, waarbij gestreefd wordt naar de maximaal haalbare oplossing.

Wij bieden diensten aan bedrijven en instellingen die in nood verkeren. Het aanbod bestaat uit diensten op het gebied van ondersteuning, begeleiding en advies bij de procedure BBZ-krediet, een WSNP procedure, definitieve bedrijfsbeëindiging en overige organisatorische gebieden.

Door gebruik te maken van onze diensten kan u zich richten op het draaiende houden van de onderneming. Wij leveren maatwerk en de juiste expertise is binnen handbereik. Hierdoor is onze werkwijze zakelijk en professioneel maar toch laagdrempelig. Voor ons is wederzijds vertrouwen tussen ons en de klant erg belangrijk. Dit bereiken wij door vooraf duidelijke afspraken te maken. Zo kunnen wij efficiënt en doelgericht uw wensen na streven.

Kortom ons streven is een levensvatbaar bedrijf in leven te houden. Wij zijn van mening dat er al genoeg bedrijven onnodig failliet gaan.

Wij zijn uw specialist in schuldhulp voor ondernemers:  Aurea Mediocritas®, de gulden middenweg!

Trefwoorden: Faillissement, Insolventie, Insolventiebemiddeling, Ondernemer In Nood, Schuldhulpverlening,