Haarstation17

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 17 , 7901 AA Hoogeveen, Drenthe

E-mail

Over Haarstation17

Haarstation17 is de plek voor je uiterlijke verzorging. Kap-, nagel- en schoonheidssalon (voor kleine schoonheidsbehandelingen en make-up/visagie) en permanente make-up. Knippen en kleuren is onze specialiteit. 'Cuts&Colors'. Nieuwe technieken en trends, uitdagend en vernieuwend! 'Op zoek naar wat mogelijk is met haar, dat is pas echte creativiteit!' Een goed advies, aandacht en tijd nemen voor onze klanten. In een ontspannen sfeer gaan we samen met jou op zoek naar het beste wat haar en make-up jou kunnen bieden. We willen vernieuwend zijn op het gebied van technieken, advies, inspiratie en mode! Niemand is hetzelfde dus een goed advies is een must! Nieuw en uitdagend, zorgen dat jij je goed voelt en er mooi uitziet! Maak direct een afspraak met Haarstation17 op telefoonnummer 0528-853171 of via de website www.haarstation17.nl

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di
-
Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haarstation17 in Stationsplein 17, Hoogeveen Drenthe 7901 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7901 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817346]