Hartman Verhuis- & Opslagbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr Anton Philipsstraat 42 , 7903 AM Hoogeveen, Drenthe

E-mail

Over Hartman Verhuis- & Opslagbedrijf

Wij zijn er voor de complete verhuizing van bedrijven en particulieren. Onze kennis van zaken en ervaring verzekeren u van een soepel verloop van uw particuliere of zakelijke verhuizing.

Fa. K. Hartman & Zn is een veelzijdige verhuisservice te Hoogeveen die door heel Nederland actief is. Wij bieden diverse mogelijkheden voor grote en kleine verhuizingen. Ons wagenpark is uitgebreid en ons team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die u in alle verhuiswerkzaamheden persoonlijk en vakkundig bijstaan. Voor een snelle verhuizing waar de optimale zorg van uw spullen vooropstaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Als erkende en veelzijdige verhuisservice te Hoogeveen bieden wij particulieren en bedrijven de volgende diensten door heel Nederland: inpakservice, demontage- en montageservice en vervoer en sjouwwerk.
Verder leveren wij bij elke verhuizing verhuisdozen, inpakpapier, sealfolie/krimpfolie/noppenfolie en tape- en plakbandapparaten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogeveen Drenthe

Is Hartman Verhuis- & Opslagbedrijf in Dr Anton Philipsstraat 42, Hoogeveen Drenthe 7903 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7903 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820109]