Hilmar Industries BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lindberghstraat 6 , 7903 BN Hoogeveen, Drenthe

E-mail

Over Hilmar Industries BV

Hilmar Industries in Hoogeveen is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, verpakkingsmachines en bootliftsystemen.
Door de unieke clustering van onze bedrijven zijn we in staat om voor elke klant de beste oplossing te realiseren.

Hilmar Industries hoogste waarde is klanten helpen. Daarom bieden we een breed scala aan activiteiten. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op onze kennis en vakmanschap om complete opdrachten in huis te vervaardigen. Wij ondersteunen al in een vroeg stadium door kritisch te zijn op specificaties en slimmere oplossingen aan te dragen voor productieverbetering.

De professionele machine en apparatenproducent heeft behoefte aan een betrouwbare partner die de competenties heeft om al in een vroeg stadium mee te werken en op een creatieve manier te helpen verbeteren en vanuit de one-stop-shop gedachte compleet geholpen te worden. Hilmar Industries heeft met haar grote diversiteit aan mogelijkheden van engineering tot en met montage en serviceverlening en de uitgebreide ervaring van onze vakmensen een unieke positie om dit optimaal in te vullen.
Missie

Hilmar Industries biedt hoogwaardige totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers door een klantgerichte projectmatige aanpak.
Door proactief met onze klanten mee te denken, onze kennis en ervaring te delen en de combinatie aan bewerkingen die wij kunnen bieden zijn wij in staat complete modules en systemen te leveren.
Om optimale kwaliteit aan onze opdrachtgevers te bieden investeren wij doorlopend in goede en resultaatgerichte medewerkers, vernieuwende processen en de beste productie middelen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Machinery & Equipment Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogeveen Drenthe

Is Hilmar Industries BV in Lindberghstraat 6, Hoogeveen Drenthe 7903 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7903 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3709822]