Fietsenstalling busstation Wageningen heringericht

Fietsenstalling busstation Wageningen heringericht van Klaver Fietsparkeersystemen

Door: Klaver Fietsparkeersystemen  07-09-2011
Trefwoorden: Fietsenrek, Fietsparkeren, Etagesysteem

Maandag 4 juli heeft wethouder Michiel Uitdehaag op feestelijke wijze de vernieuwde fietsenstalling op het busstation van Wageningen geopend.De nieuwe fietsenstalling in Wageningen werd feestelijk geopend. De stalling heeft een modern uiterlijk en nieuwe, dubbellaagse fietsenrekken gekregen. Daarnaast is er een tweede in- en uitgang gekomen, die beter aansluit op het busstation. Twee nieuwe lichtkoepels zorgen voor extra daglicht in de fietsenstalling.

Verheugd
De wethouder is verheugd dat mensen die met de fiets naar het station komen nu van de vernieuwde fietsenstalling gebruik kunnen maken. Hij demonstreerde de nieuwe fietsenrekken in de bovenste laag. “Het is nu veel eenvoudiger om daar de fiets te plaatsen, door het nieuwe uitschuifsysteem,” aldus de wethouder. “Bovendien ziet de stalling er goed uit.” Om het nog feestelijker te maken waren er gratis ijsjes voor fietsende reizigers.

Klaver
Na aanleiding van gesprekken met de gemeente Wageningen hebben wij geadviseerd verschillende etagesystemen te testen op gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid. Op basis van deze test heeft de gemeente niet gekozen voor de laagste prijsaanbieding maar juist voor de meest economisch voordelige aanbieding waarbij kwaliteit en prijs in evenwicht zijn om zo de stallinggebruiker en beheerder optimaal van dienst te zijn.

Trefwoorden: compact fietsparkeren, Cycleup, Doubleparker, dubbellaags fietsparkeersysteem, dubbellaags fietsparkeren, Dubbelparkeren, Etageparkeren, Etagerek, Etagesysteem, Fietsen Stalling, Fietsenrek, Fietsparkeren,

Contact Klaver Fietsparkeersystemen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Klaver Fietsparkeersystemen

Cobra van Klaver Fietsparkeersystemen thumbnail
30-03-2011

Cobra

Desig, veilig, gebruiksgemak, onderhoudsarm, straatbeeld


CycleUp etagesysteem van Klaver Fietsparkeersystemen thumbnail
30-03-2011

CycleUp etagesysteem

Gebruiksgemak, compact, veilig, onderhoudsarm, design


Grootste fietsenstalling van Europa! van Klaver Fietsparkeersystemen thumbnail
17-06-2008

Grootste fietsenstalling van Europa!

Klaver realiseert de grootste fietsenstalling van Europa.