Mekro Bestratingen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Buitenvaart 1711 , 7905 SN Hoogeveen, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Mekro Bestratingen

Natuurlijk wilt u het allerbeste.

Bij Mekro Bestratingen kunt u rekenen op vakkundige mensen die met u meedenken en werken volgens afspraak. We hebben ons gespecialiseerd in een breed arsenaal aan diensten en we besteden maximale aandacht aan de kwaliteit en afwerking.

Wilt u meer info of deskundig advies neem dan gerust eens contact met ons op

Bij ons kunt u terecht voor bestrating, projectbestrating, sierbestrating, grondverzet en verkoop van materialen.

Mekro bestratingen is een bestratingbedrijf dat zich onderscheid door vakmanschap. Door onze grote variëteit aan kennis zijn we gespecialiseerd in een breed arsenaal aan diensten. We zijn zeer flexibel en daardoor in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Ook een goede service en een prettig persoonlijk contact is bij ons erg belangrijk. Bij ons is de klant nog echt koning en wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Wij leveren vakwerk en kunnen u dit dan ook garanderen door onze jarenlange ervaring in het straatmakervak.

Mekro bestratingen biedt u een totaaloplossing voor bestratingen. We nemen projecten aan voor aanleg, onderhoud en vernieuwing. We kunnen alle materialen voor bestrating verwerken en leveren. Bijbehorende bouwkundige werkzaamheden worden opgenomen in het van toepassing zijnde projectplan.

Werken in binnenstedelijk woon- en winkelgebied is een sterk ontwikkelde kwaliteit. Mekro bestratingen heeft ruime ervaring op het gebied van stedelijke herinrichting en reconstructie (drukke winkelgebieden), inclusief het aanleggen van verkeersdrempels, pollerinstallaties en andere infrastructurele aanpassingen.

Voor steeds meer projecten binnen een beperkte ruimte blijkt machinaal bestraten de meest omgevingsvriendelijke en kosten-effectieve aanpak. Als pionier op het gebied van machinaal bestraten, vertellen wij u graag over de mogelijkheden. Wij zijn in het bezit van een Takeuchi TB 175 W midi graafmachine, die uitgerust is met een vacuüm systeem.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogeveen Drenthe

Is Mekro Bestratingen in Buitenvaart 1711, Hoogeveen Drenthe 7905 SN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7905 SN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826228]