Natuurgeneeskundig Energetisch Therapie De Witte Olifant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Brasem 3 , 7908 WB Hoogeveen, Drenthe

E-mail

Over Natuurgeneeskundig Energetisch Therapie De Witte Olifant

Paranormaal/Energetische therapie is een oer oude natuurgeneeskundige behandelwijze van ziekten en aandoeningen en in 1993 gelegaliseerd. Het staat ook wel bekend als alternatieve/complementaire geneeswijzen, magnetiseren, magnetiseur, hand oplegging, geestelijk genezer of strijker.

Bij De Witte Olifant werkende als register therapeut, wordt gebruikt gemaakt van aanwezige universele energie. Een fundering bieden, waarop je zelf verder kunt bouwen.
Werken vanuit uw hulpvraag met die verstande de gehele mens op holistische wijze te benaderen; om het zelf genezend vermogen te activeren. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld.

De Energetische therapie is erop gericht om informatie waar te nemen via uw energieveld (aura/chakra) en lichaam met behulp van mijn buitenzintuiglijke vermogens: o.a. helder voelen, helder horen, helder ruiken. Het menselijk energiesysteem komt door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van een herstel.
Dorn (zachte manuele wervel - gewricht) therapie en voeding zijn bij mij een ondersteunende belangrijke discipline en aanvulling.

De therapie is een veilige, natuurlijke aanvullende behandelwijze gericht om het zelf helend vermogen te activeren.

VOOR WIE EN WAARVOOR IN THERAPIE?
De hulpvraag van cliënten is heel divers en bestaan uit klachten op lichamelijk, psychisch en psychosociaal gebied.
Als je de stap genomen hebt om naar een therapeut te gaan voor hulp, dan gebeurt dat meestal omdat je niet lekker in je vel zit. Je bent op zoek naar hoe het anders kan en je wilt blij en gelukkig zijn met het leven en vooral gelukkig met jezelf.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo
-
Do - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Natuurgeneeskundig Energetisch Therapie De Witte Olifant in Brasem 3, Hoogeveen Drenthe 7908 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7908 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825202]