Registerpodoloog Podoposturaaltherapeut en Zorgschoenspecialist Tina Nijstad

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Haagje 109 , 7902 LD Hoogeveen, Drenthe
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Registerpodoloog Podoposturaaltherapeut en Zorgschoenspecialist Tina Nijstad

Registerpodoloog
De registerpodoloog herkent en behandelt klachten aan uw voeten en houding die te maken hebben met de stand van uw voeten. Daarnaast heeft hij specialistische kennis van voetzorg bij reuma en diabetes, en van (risico's bij) de kindervoet in de groei. Schoen en zool behoren een eenheid te vormen met de voet. Daarom is de registerpodoloog ook een schoenspecialist.
Podologie is voetkunde. De voet staat daarbij dus niet op zichzelf, maar vormt een geheel met de rest van het houding- en bewegingsapparaat, zoals uw knieën, heupen, rug en nek.
De meest voorkomende voetklachten zijn:

voorvoetpijn
hielpijn
pijn onder de middenvoet
branderig gevoel
instabiele enkels
afwijkende vormen en standen van de voet
verminderde beweeglijkheid
teenklachten

Ook pijn op andere plekken in het lichaam kan komen door een verkeerde voetstand:

kniepijn
heupklachten
(lage) rugpijn
nekpijn

Onderzoek en behandeling
Het onderzoek start met een inleidend gesprek met betrekking tot de voorgeschiedenis van de klachten en de momenten waarop de klachten onstaan. U neemt een aantal van uw veelgedragen schoenen mee.
De registerpodoloog kijkt naar de stand van het gehele lichaam, beginnend bij uw voeten. Hij gebruikt hiervoor diverse meetapparatuur zoals een scan en een voetspiegel. Hierna volgt een functieonderzoek om de beweeglijkheid van de gewrichten van heup, knie, enkel en voetgewrichten te testen en om te kijken of er een bewegingsbeperking of juist hypermobiliteit aanwezig is.

Als blijkt dat uw klachten te behandelen zijn door het dragen van een zool, zullen deze binnen een aantal weken na het onderzoek klaar zijn. Na ongeveer 6 weken komt u langs voor een nacontrole. Tijdens dit bezoek bespreekt u of de zolen aan uw verwachtingen voldoen. Mogelijk is er nog een kleine correctie nodig.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gezondlopen/
Twitter: https://twitter.com/NijstadTina

Categorieën: Podiatrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogeveen Drenthe

Is Registerpodoloog Podoposturaaltherapeut en Zorgschoenspecialist Tina Nijstad in Het Haagje 109, Hoogeveen Drenthe 7902 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Hoogeveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogeveen Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogeveen Drenthe, 7902 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826774]