Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosthalen 8 , 9414 TG Hooghalen, Drenthe

E-mail

Over Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Monumenten, maar ook Barak 56, de commandantswoning uit 1939, twee historische wagons en reconstructies roepen op deze historische plek midden in Drenthe een bijzondere herinnering op aan de meer dan honderdduizend slachtoffers van de Holocaust, die werden gedeporteerd vanuit kamp Westerbork.

In het museum van Kamp Westerbork wordt de lange geschiedenis van het kamp verteld: van Centraal Vluchtelingenkamp en durchgangslager Westerbork tot het naoorlogse interneringskamp voor NSB'ers, militair- en repatriëringskamp en woonoord Schattenberg.

Blijf op de hoogte van de activiteiten en ontvang de nieuwsbrief gratis door je aan te melden via info@kampwesterbork.nl.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/kampwesterbork/
Twitter: https://twitter.com/kampwesterbork

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hooghalen Drenthe

Is Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Oosthalen 8, Hooghalen Drenthe 9414 TG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Museums diensten in Hooghalen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hooghalen Museums per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hooghalen Drenthe, 9414 TG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767051]