Bennie de Jonge Fysiotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schoorstraat 2 , 7891 JW Klazienaveen, Drenthe
Emmen, Zuidoost- Drenthe

E-mail

Over Bennie de Jonge Fysiotherapie

Hierbij een stukje over mijzelf. Ik, Bennie de Jonge ben per 1 juli deze praktijk te Klazienaveen begonnen. Ik ben afgestudeerd aan de hogeschool voor fysiotherapie Thim van Laan te Nieuwegein. Na 1,5 jaar stage en enkele waarnemingen heb ik besloten om met deze praktijk te starten. Op 29 oktober 2011 is de praktijk officieel open.
Mijn beweeg redenen om fysiotherapeut te worden vloeien voort uit mijn hobby en passie de sport verzorging. Nadat ik meer dan 10 jaar als NGS sport verzorger bij diverse clubs aangesloten ben geweest wilde ik meer. Hierdoor ben ik gestart met de opleiding tot algemeen fysiotherapeut.Naast de fysiotherapie heb ik bij Fontys hogeschool een echo opleiding gedaan. Ik gebruik dus nu ook voor een betere diagnostiek het echo apparaat. Ook beschik ik over shockwave (ESWT). Ik werk met een focus apparaat, dit is effectiever en minder pijnlijk dan de radiaal apparaten. Ik heb contracten met alle verzekeraars. Ook met een budget polis bent u hier welkom.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bennie de Jonge Fysiotherapie in Schoorstraat 2, Klazienaveen Drenthe 7891 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Klazienaveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klazienaveen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klazienaveen Drenthe, 7891 JW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826232]