Installatiebedrijf Klazienaveen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meteoor 39 , 7891 BD Klazienaveen, Drenthe
Emmen, Zuidoost- Drenthe

E-mail

Over Installatiebedrijf Klazienaveen

Wij bieden een breed scala aan producten en diensten zoals het aanleggen van gas-, waterleidingen, verwarming , sanitair, zink en koperwerken. Ook voor vloerverwarming, zonnecollectoren en warmtepompen kunt u bij ons terecht. Door onze persoonlijke benadering kunt u al uw wensen met ons bespreken en wij zullen daar een zogoed mogelijk advies bij geven.

Vandaag de dag kunnen we in ons moderne leven niet zonder een (warm) wateraansluiting. We gebruiken het voor de vaat en de wasmachine, we wassen en douchen ons er mee. Het is dan ook van groot belang dat de watervoorziening goed functioneert en juist is aangesloten, dat er bijvoorbeeld geen ongebruikte leiding delen aan gesloten zijn ter voorkoming van legionella. Voor een gasleiding is het ook van belang dat deze op een correcte manier is aangesloten, want met een gaslek kunnen zich zeer gevaarlijke situaties voordoen.

Dus als het nu gaat om aanleg van een nieuwe buitenkraan of een compleet nieuwe installatie, wij maken het voor u mogelijk.

Als het nu gaat om het vervangen van een C.V.ketel of het installeren van een compleet nieuwe verwarmingsinstallatie, bij ons kunt u altijd terecht. Wij bieden u voor elke situatie de beste oplossing en zullen u indien nodig adviseren.

Ook het plaatsen van van vloerverwarming, zonnecollectoren of warmtepompen is geen probleem.

Installatiebedrijf Klazienaveen lever diverse A-merken sanitair.

Zoals:

• Sphinx,
• Villeroy & Boch,
• Grohe,
• Dornbracht,
• Keramag.

Wij verzorgen voor u de aanleg van badkamer, en toilet keukenkranen. Het sanitair kan worden uitgezocht bij een van de toon zalen van onze groothandel.

Voor het rendement en duurzaamheid van uw C.V.ketel is het van belang dat u deze één keer per jaar laat controleren en zonodig laat reinigen. Bij het bezoek wordt de ketel gecontroleerd op vervuiling, lekkages en werking.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Installatiebedrijf-Klazienaveen-231862450282190/

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Installatiebedrijf Klazienaveen in Meteoor 39, Klazienaveen Drenthe 7891 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Klazienaveen Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klazienaveen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klazienaveen Drenthe, 7891 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822274]