MoreHorse geeft sportmassage aan paarden

MoreHorse geeft sportmassage aan paarden van MoreHorse Sportmassage voor paarden

Door: MoreHorse Sportmassage voor paarden  02-10-2008
Trefwoorden: Sport, Paarden, Behandeling

Sportmassage voor paarden bestaat nog niet zo lang in Nederland, maar wint snel aan populariteit. De toenemende aandacht voor het welzijn van dieren en de opvallende resultaten van de massage zorgen volgens Van Engeland voor de groeiende vraag naar paardenmasseurs.

Resultaat
De massages van MoreHorse zorgen voor gezonde en soepele spieren. Een paard met teveel spanning in zijn lijf zal nooit een optimale prestatie leveren. Een paard met een gezonde spanning werkt met plezier voor zijn ruiter of amazone. Zijn spieren zijn soepeler, waardoor het paard gemakkelijker beweegt. Massage heeft ook effect op het gedrag, waardoor hij prettiger in de omgang is.


Massagetechnieken
Van Engeland is gecertificeerd sportmasseur. Zij gebruikt massagetechnieken die speciaal ontwikkeld zijn voor paarden. Haar behandeling bestaat uit een massage van het hele paard.

MoreHorse
Van Engeland werkt vanuit haar bedrijf MoreHorse in Deventer voor particulieren en bedrijven als bijvoorbeeld maneges, trainingsstallen en hengstenhouderijen. Zij bezoekt het paard op stal en bespreekt met de eigenaar wat de klachten zijn, hoe intensief het paard gebruikt wordt  Samen met de eigenaar maakt Van Engeland een behandelplan. Na elke massage bespreekt ze met de eigenaar wat zij tegen gekomen is en geeft ze aanwijzingen voor het berijden en de verzorging.

Passie
In haar bedrijf MoreHorse verenigt Van Engeland haar passie voor paarden en haar wens een onderneming te starten.
Van Engeland:"Ik krijg ontzettend veel energie van de interactie en de omgang met het paard. Voorop staat dat ik het paard wil helpen fit te blijven zodat hij zijn werk zo ontspannen mogelijk kan verrichten. Alleen op die manier zal het paard, maar ook de ruiter, plezier blijven beleven aan de paardensport. Op welk niveau dan ook!

Informatie
Op www.morehorse.nl geeft Van Engeland meer informatie over MoreHorse. U kunt haar ook bellen met 06-24553903 of mailen naar [email protected]

Trefwoorden: Behandeling, Behandelplan, Conditie, Dressuur, Endurance, Energie, Gedrag, Hengstenhouderij, Manege, Massagetherapeut, Morehorse, Paarden, Pensionstal, Plezier, Prestatie, Spieren, Sport, Sportmassage, Sportmasseur, Stal, Trainingsstal, Welzijn,

Contact MoreHorse Sportmassage voor paarden

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share