Huidinstituut

Huidinstituut van Beauty.Labb

Door: Beauty.Labb  18-03-2014
Trefwoorden: Massage, Wellness, Huidverbetering

Beauty.Labb Skin Care & Health is stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en lichaam. Naast Beauty.Labb Skin Care & Health Huidinstituut heeft zich tevens permanent " Mooi Kliniek " Clinic for Injectables en Rimpelbehandeling, onder leiding van dokter F.Imani, gehuisvest. Het Huidinstituut en de Kliniek zijn laagdrempelig en sfeervol ingericht, waar volop ruimte is om in vertrouwen alle vragen te kunnen stellen tijdens een consult, bij een van de cosmetisch artsen, of tijdens een behandeling, aan de huidspecialist. Beauty.Labb Skin Care & Health is stijlvol, professioneel en een gepassioneerd Huidinstituut. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en lichaam. Dit onderscheidt zich door onze uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met geavanceerde apparatuur en producten. Beauty.Labb Skin Care & Health richt zich op "Inner & Outer beauty, waarbij de beste behandelmethodes worden toegepast om * De algehele gezondheid te verbeteren * Voeden en verbeteren van binnenuit * Probleem oplossend en te verstevigen * Zorgeloos genieten De huidverzorgingsproducten, die wij gebruiken en adviseren voor de holistische en natuurlijke kant van ons Huidinstituut zijn op natuurlijke basis, vrij van parabenen en sulfaten. Stimuleren het zelfherstellend vermogen van de huid en innerlijke mens. Beauty.Labb biedt een scala aan behandelingen, die uw gezondheid herstelt, uw vitaliteit optimaliseren en uw natuurlijk schoonheid helpt behouden en te versterken. Het resultaat is de sleutel van ons succes!

Trefwoorden: Acne Behandeling, Anti Aging, Benen Harsen, Cosmetisch arts, Definitief Ontharen, Detox, Fillers, health coach, Huidverbetering, Ingegroeide Nagel, Laserontharen, Massage, Ooglift, oolaboo, Pedicure Praktijk, Permanente Make-up, Schoonheidsspecialste, Tanden Bleken, Waxen, Wellness, Wenkbrauwen Epileren, Wenkbrauwen Verven

Andere producten en diensten van Beauty.Labb

Huidverbetering, anti-aging , wellness met producten van Environ en Oolaboo van Beauty.Labb thumbnail
18-03-2014

Huidverbetering, anti-aging , wellness met producten van Environ en Oolaboo

Beauty.Labb Skin Care & Health is stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en lichaam.