Huidverbetering, anti-aging , wellness met producten van Environ en Oolaboo

Huidverbetering, anti-aging , wellness met producten van Environ en Oolaboo van Beauty.Labb

Door: Beauty.Labb  18-03-2014
Trefwoorden: Huidverzorging, Manicure, Wellness

ENVIRON® Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, pollutie en te intense blootstelling aan UV-stralen. De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfunctie genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aan gepakt. Environ® maakt hiervoor gebruik van vitamine A en C in een stappensysteem waarbij de concentratie en de vorm van de actieve vitamine A en C progressief verhoogd worden en verrijkt worden met een breed spectrum van antioxidanten. De producten bieden ook een zichtbare verbetering van individuele huidproblemen zoals ongelijkmatige teint, roodheid, puistjes, veroudering e.a. en bieden reële resultaten op lange termijn. Oolaboo Inner & Outer Beauty Oolaboo en Beauty-Labb geloven niet alleen in schoonheid aan de buitenkant, maar geloven erin, dat echte schoonheid ook van binnenuit komt. Alle producten, die Oolaboo gebruikt moeten voedzaam en veilig zijn. Wat niet veilig is voor de mond, is ook niet veilig voor onze huid. Dit is het belangrijkste uitgangspunt van ieder Oolaboo product. Een natuurlijke combinatie van slikken van vitamines en smeren en geeft jouw huid het maximale resultaat. Behandelingen met natuurlijke producten met een mooi resultaat voor jouw huid. Jouw huid wil je goed verzorgen maar je wilt ook graag ontspannen tijdens de behandeling met een massage en masker. Beauty.Labb Skin Care & Health is stijlvol, professioneel en een gepassioneerd Huidinstituut. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en lichaam. Dit onderscheidt zich door onze uitgebreide kennis, ervaring en een breed scala van behandeltechnieken met geavanceerde apparatuur en producten.

Trefwoorden: Benen Harsen, Brazilian Waxing, Cosmetisch arts, Definitief Ontharen, Fillers, Huidverbetering, Huidverzorging, Injectables, Laser Ontharing, Manicure, Massages, Ooglidcorrectie, Pedicure Praktijk, Permanente Make-up, Tanden Bleken, Wellness, Wenkbrauwen Epileren

Andere producten en diensten van Beauty.Labb

Huidinstituut van Beauty.Labb thumbnail
18-03-2014

Huidinstituut

Beauty.Labb Skin Care & Health is stijlvol, professioneel en gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid en lichaam.