Fysiotherapie en Ergotherapie Kocks en Bentem - Fytac Meppel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Comm d Vos v Steenwijkln 10 B , 7942 XK Meppel, Drenthe

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysiotherapie en Ergotherapie Kocks en Bentem - Fytac Meppel

Missie en Visie

Kocks en Bentem heeft twee locaties en bestaat uit een team van tien mensen. Dit betekent dat Kocks en Bentem Fysiotherapie tot één van de grotere fysiotherapieprakijken in Meppel en omstreken behoort. Toch vinden wij als praktijk dat het gevoel van kleinschaligheid, het persoonlijke contact tussen patiënten, verwijzers en medewerkers centraal moet blijven staan.

Op het gebied van de patiëntenzorg streeft Kocks en Bentem naar een team die gespecialiseerde zorg levert aan verschillende patiëntengroepen. Hierbij staat de kwaliteit (behandeling op basis van wetenschappelijk bewijs, persoonlijk contact en registratie van de zorg) voorop.

De praktijk vindt het belangrijk dat de zorg die wij leveren uitmuntend is. Dit betekent ook dat wij er voor kiezen om op het gebied van een aantal specialisaties uit te blinken en door hier blijvend in te investeren. Wij doen dit door samenwerkingsverbanden aan te gaan, te zorgen dat de behandelruimtes geschikt zijn om de zorg te leveren en door te investeren in bij- en nascholing van onze fysiotherapeuten.

Bij Kocks en Bentem kunt u terecht voor manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemfysiotherapie (manuele lymfedrainage) beweegprogramma's (COPD, hartaandoeningen, diabetes en oncologie) en geriatriefysiotherapie.

Kaart

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie en Ergotherapie Kocks en Bentem - Fytac Meppel in Comm d Vos v Steenwijkln 10 B, Meppel Drenthe 7942 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7942 XK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3788516]