Impuls Persoonlijke Groei

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Luzernevlinder 58 , 7943 TE Meppel, Drenthe

E-mail

Over Impuls Persoonlijke Groei

Alles wat je nodig hebt om succesvol en tevreden te zijn in het werk en het leven daarbuiten, heb je al in je. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden of te trainen op ‘nieuwe’ eigenschappen. Veel effectiever en bevredigender is het om beter gebruik te leren maken van de mogelijkheden die je nu al bezit en een (werk)omgeving te vinden waarin je die kunt uiten.

Ik versta de kunst om talenten en eigenschappen boven tafel te krijgen en te laten groeien, zodat je ze beter en bewuster in kunt zetten.

Op deze site kun je lezen hoe ik dat doe en wat je van mijn coach- en adviestrajecten mag verwachten. Wil je alvast kennismaken met mij, bekijk dan het gesprek dat ik met Myrna Goossen had in het televisieprogramma KoffieMAX over ‘goede voornemens’.

Ik zeg: “Kom uit je schaduw, stap in de zon!”

Hartelijke groet,
Esther Esselbrugge
06-14636766

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/EsthersImpuls/
Twitter: https://twitter.com/esthersimpuls

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Impuls Persoonlijke Groei in Luzernevlinder 58, Meppel Drenthe 7943 TE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7943 TE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819301]