Koops Grondmechanica

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oeverlandenweg 2 D , 7944 HZ Meppel, Drenthe

E-mail

Over Koops Grondmechanica

Koops & Romeijn grondmechanica is de naam waaronder een groep onafhankelijke, zelfstandige en ervaren adviseurs op het gebied van grondonderzoek, geotechniek en geohydrologie sinds 1996 samenwerkt. Deze samenwerking beperkt zich tot wederzijdse ondersteuning en kennisuitwisseling binnen de genoemde vaktechnische disciplines, waarbij er geen sprake is van onderlinge juridische banden. Wij voeren een dienstenpakket waarmee alle aspecten van de geotechniek en geohydrologie worden gedekt. Dit zowel op funderingsgebied als op verwante gebieden zoals bouwrijpmaken van terreinen, stabiliteitsanalysen, zettingsanalysen, bemalingen etc. De werkzaamheden worden verricht vanuit de verschillende vestigingen van de adviseurs welke zich bevinden te : Ammerstol, Bemmel, Bennekom, Meppel, Velp, en Wijchen.

Materieel.
Momenteel hebben wij de beschikking over een 3-tal 18-tons sondeertrucks (deels met rupsen uitgevoerd) en een mini (los) sondeerapparaat voor locaties welke onbereikbaar zijn voor zwaar materieel, waarmee uitsluitend elektrische sonderingen worden uitgevoerd, inclusief hellingmetingen, metingen van de plaatselijke mantelwrijving en/of waterspanningen. Ook (mini)filters ten behoeve van grondwaterbemonstering op grotere dieptes kunnen met deze sondeer-eenheden worden geplaatst.

Werkzaamheden.
De werkzaamheden worden door geheel Nederland en in Duitsland uitgevoerd voor projectontwikkelaars, architecten, constructeurs en particulieren. Dit naast vele kleinere en grotere ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, (semi) overheidsinstellingen en bedrijven uit allerlei vakgebieden.

Ervaring.
Met betrekking tot geotechnische advieservaring kunnen wij u melden dat de 4 senior adviespartners een minimale ervaring van 25 à 30 jaar hebben op het gebied van de geotechniek. Onze jongere geotechnische advies collega's hebben een ervaring tussen 10 en 15 jaar opgedaan in het vakgebied.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koops Grondmechanica in Oeverlandenweg 2 D, Meppel Drenthe 7944 HZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7944 HZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816170]