LoopbaanIMPULS

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Luzernevlinder 58 , 7943 TE Meppel, Drenthe

E-mail

Over LoopbaanIMPULS

Wil jij ook een carrière om te zoenen?

… een carrière waarin je werk doet waar je gelukkig van wordt? Waarin je helemaal op je plek zit en bezig bent met de dingen die er in jouw ogen toe doen? Waarin je omgeving je waardeert juist omdat je helemaal jezelf bent? Dat kan.
Er is voor iedereen zo’n plek waar het helemaal klopt. Aan jou om te ontdekken wat & waar die plek in jouw geval is en stappen te zetten om die plek in te nemen en vast te houden. Dat is spannend en pittig, maar man, wat levert het veel op!

Ik ben er van overtuigd dat jij alles wat je nodig hebt om succesvol en tevreden te zijn in je werk, al in huis hebt. Daarvoor hoef je niet ‘anders’ te worden of te trainen op ‘nieuwe’ eigenschappen. Veel effectiever en bevredigender is het om beter gebruik te leren maken van de mogelijkheden die je nu al bezit en een (werk)omgeving te vinden waarin je die kunt uiten.

Ik versta de kunst om talenten en eigenschappen boven tafel te krijgen en te laten groeien, zodat je ze beter en bewuster in kunt zetten.

Ik zeg: “Kom uit je schaduw, stap in de zon!”

Hartelijke groet,
Esther Esselbrugge
06-14636766

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/EsthersImpuls/
Twitter: https://twitter.com/esthersimpuls

Categorieën: Employment Agency, Life Coaching

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is LoopbaanIMPULS in Luzernevlinder 58, Meppel Drenthe 7943 TE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7943 TE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819301]