Orthodontiepraktijk Meppel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Woldstraat 59 , 7941 LG Meppel, Drenthe

E-mail

Over Orthodontiepraktijk Meppel

Orthodontistenpraktijk Meppel is een praktijk voor beugelbehandelingen bij kinderen en volwassenen, waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de patiënt voorop staan. De praktijk was voorheen gevestigd aan de Hesselingen 15. In 2013 zijn wij verhuisd naar de Woldstraat 59 te Meppel. In de nieuwe praktijk, die voldoet aan de hoogst gewenste standaarden, hopen we u/je nog beter van dienst te kunnen zijn. De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30-17.00 uur. Op de maandag, donderdag en vrijdag is orthodontist Aniek Jonker-Derks werkzaam en op de dinsdag, woensdag en vrijdag orthodontist Alianne Renkema.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Meppel Drenthe

Is Orthodontiepraktijk Meppel in Woldstraat 59, Meppel Drenthe 7941 LG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7941 LG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816012]