Online marketing solutions & possibilities

Online marketing solutions & possibilities van Vizion Reclame & Support

Door: Vizion Reclame & Support  19-02-2013
Trefwoorden: Fotografie, Communicatie, Marketing

Media Center Noord

 

Haveman AV * Haveman-TV * Vizion Reclame en Support

 

The Presentation Room

 

1. Presentaties met live streaming
Ondanks dat de meeste mensen 15 jaar geleden er nog nooit van hadden gehoord, is nu het live streamen van events al volledig ingeburgerd en een oplossing om op een effectieve manier relaties kennis te laten nemen van hetgeen u wilt vertellen of verkopen. In The Presentation Room is het mogelijk om binnen een redelijk budget een eigen event te organiseren. Denkt u hierbij aan een live modeshow, een productpresentatie of het introduceren van een nieuwe dienst. Maar ook kunt u op deze manier live lezingen, opleidingen of tv gerelateerde events organiseren.

Hoe werkt het?
Een presentatie vergt een degelijke voorbereiding. Het event wordt immers live gestreamd en alles moet hiervoor goed georganiseerd zijn. Samen met onze producer stellen we een draaiboek samen en zorgen wij voor alle benodigde faciliteiten. Indien wenselijk is een generale mogelijk. Alvorens uw event, welke wordt geregistreerd met meerdere camera's, live wordt uitgezonden, is het uw taak om zoveel mogelijk kijkers enthousiast te maken. Uiteraard kunnen wij ook hierin adviseren.


2. Interactieve presentaties/opleidingen (online seminars)
Een online seminar is meer een presentatie met een eenvoudige opstelling. Deze wordt gegeven door één of twee presentatoren die in het platform gebruik maken van powerpoint presentaties. De kijker ziet dus 2 beelden op zijn of haar scherm.

Een online seminar is een interactieve manier van communicatie. De kijkers kunnen interactief vragen stellen en deze worden beantwoord door de presentator. Zogeheten moderatoren zitten tussen de presentator en de vraagsteller in, om de presentatie zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen en eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden.

Voor de online seminars heeft de Presentation Room een aparte studio (2) die voorzien is van meerdere desks. Daarnaastzijn er diverse werkplekken ingericht voor moderatoren. Een online seminar kan worden gehouden voor training en uitleg ten behoeve van eigen personeel, maar ook voor het communiceren van informatie richting relaties. Ook een online seminar is een live uitzending en vergt voor de presentatoren eengeode voorbereiding.

3. Een eigen TV Programma - Wat houdt dit in?
Motivatie
Bedrijven en instellingen hebben regelmatig nieuws te melden. Veelal wordt hierbij gebruik gemaakt van gedrukte-en digitale berichtgeving of via de website. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, laat staan hoe bewegend beeld een significant verschil maakt in attentiewaarde ten opzichte van kale tekst of alleen een foto met bijschrift.Het plaatsen van een promo of bedrijfsfilm op de website is dan ook bijna onmisbaar. Ook informatiefilmpjes omuwdiensten of producten te ondersteunen heeft een toegevoegde waarde aan uw website.

Onderscheiden en binden
De Presentation Room gaat hierin nog een stap verder door samen met uw bedrijf een periodiek tv-programma te maken waarin diverse onderwerpen aan de orde komen. Het programma wordt opgenomen in een tv studio-setting met ondersteuning van digitale presentaties/video’s.

Hoe werkt het?
Zoals elke talkshow wordt samengesteld gaan ook wij met u een programmering samenstellen met onderwerpen die hoge attentiewaarde hebben en die u belangrijk vindt. Samen met de producer stellen wij de vragen en antwoorden zodanig samen zodat er een evenwichtig interview tot stand komt waarin de onderwerpen goed tot hun recht komen. Een periodiek tv programma wordt meestal vooraf opgenomen zodat er in de nabewerking nog correcties kunnen plaatsvinden. Daarna kan het programma 'online' worden uitgezonden op eigen website of op de website van The Presentation Room.

Stel, u heeft in een programma vier belangrijke onderwerpen aan de orde gebracht, dan kunnen wij de onderwerpen uitsplitsen en als aparte filmfiles aanleveren zodat u dit allemaal per onderwerpop uw website kunt plaatsen. Op deze manier kunt u het bezoekersaantal van uw website opvoeren. Uw eigen tv programma kunt u periodiek, uiteraard in samenspraak met ons, samenstellen en opnemen. Het beste resultaat bereikt u door een tv programma meerdere malen per jaar te organiseren.

Techniek
Elk programma wordt opgenomen met 3 camera's (totaalbeeld, interviewer close en de geinterviewde close). Op de achtergrond staat een 60 inch Led scherm waar we ondersteunende foto's, video’s of teksten kunnen laten meelopen tijdens het interview. Dit kan ook in de editing achteraf worden gemonteerd, zodat we bijvoorbeeld uw bedrijfslogo zichtbaar vast in beeld kunnen plaatsen. Indien gewenst kunnen we een vaste template voor uw bedrijf maken, zoals bedrijfsnaam-tv.
Voor elk format (elke klant) maken wij een vast aantal leaders, die we - uiteraard in samenspraak met u - gaan produceren. Denkt u hierbij aan een introleader met muziek en een voice-over die we voor elk programma kunnen gebruiken.

Possibilities
De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Daarom wordt per klant, aan de hand van zelf voorgestelde ideeën en wensen, een maatwerkvoorstel gemaakt. U stapt met een eigen tv programma in een nieuwe wereld van marketing en communicatie waarmee u ongetwijfeld hoge ogen zult gooien.


4. Op locatie
The Presentation Room is een activiteit van Haveman AV Producties. Ons bedrijf kan meercameraregie en live streaming op elke gewenste locatie voor u verzorgen. Er dient lokaal een snelle fysieke internetverbinding aanwezig te zijn. Ook wordt op locatie de geschakelde versie opgenomen en kunnen we een filmbestand aanleveren en/of deze voor u op YouTube plaatsen. Live streamen is dus niet perse noodzakelijk.

Geluid op locatie
Wanneer wij voor u op locatie moeten registreren is het tevens mogelijk dat wij het zaalgeluid voor onze rekening nemen (tot 250 personen). Hiermee bespaart u op kosten want u hoeft geen geluidsbedrijf in te huren.

Waar moet ik voor kiezen?
The Presentation Room kent diverse formats en methodes die u kunt inzetten om uw diensten en producten te promoten. Uiteraard kunnen wij u - aan de hand van uw eigen ideeën en wensen – uitvoerig informeren en een passend voorstel presenteren.

Trefwoorden: Bedrijfsfilms, Bedrijfsfoto, beeldschermreclame, Campagnes, Communicatie, Content onderhoud, Cursussen, Demonstraties, Digitale Media, Event Support, Events, Fotografie, Grafisch, Grafische Vormgeving, Informatiefilms, Internet Design, Internet Marketing, Live Streaming, Live vergaderen, Logistic Solutions, Logo Ontwerpen, Marketing, Narrowcasting, Online Marketing, online seminar, Opleidingen, Opleidingsfilms, Presentaties, Productpresentaties, Project Support, Reclamebureau, RTV commercials, Tv Studio, TV Uitzending, Videoproducties, Workshops,

Andere producten en diensten van Vizion Reclame & Support

24-02-2013

Online presentaties op locatie

Online presentaties/workshops op locatie!


Online tv programma voor bedrijven van Vizion Reclame & Support thumbnail
24-02-2013

Online tv programma voor bedrijven

Eigen online TV programma!


Interactieve presentaties van Vizion Reclame & Support thumbnail
24-02-2013

Interactieve presentaties

Online presentaties/workshops - interactief!


Online marketing van Vizion Reclame & Support thumbnail
24-02-2013

Online marketing

Live streaming presentaties!


Online periodiek TV programma van Vizion Reclame & Support thumbnail
13-02-2013

Online periodiek TV programma

Promoot uw bedrijf, dienst of product!


Mobiele TV studio van Vizion Reclame & Support thumbnail
07-02-2013

Mobiele TV studio

Mobiele TV studio voor presentaties, seminar, lezingen, workshops, modeshows, etc.


Online seminar - Live streaming van Vizion Reclame & Support thumbnail
03-02-2013

Online seminar - Live streaming

Online Seminar - livestreaming in studio!


CD opname voor koren van Vizion Reclame & Support thumbnail
09-01-2013

CD opname voor koren

Digitale cd-productie voor koren en muziekgezelschappen!


Online presentatie - Live streaming - binnenkort van Vizion Reclame & Support thumbnail
09-01-2013

Online presentatie - Live streaming - binnenkort

Schrijf je nu in voor de introductieavonden in maart - The Presentation Room


The Presentation Room van Vizion Reclame & Support thumbnail
24-12-2012

The Presentation Room

The Presentation Room - live TV Action - beleef de ervaring


Persoonlijk advies en begeleiding van Vizion Reclame & Support thumbnail
17-12-2012

Persoonlijk advies en begeleiding

Vizion Support - Persoonlijk advies en begeleiding voor starters en kleine ondernemingen


Communicatie - projectsupport en logistieke oplossingen van Vizion Reclame & Support thumbnail
17-12-2012

Communicatie - projectsupport en logistieke oplossingen

Vizion Support - Projectsupport en logistieke oplossingen 


RTV commercials, advertising en campagnes van Vizion Reclame & Support thumbnail
17-12-2012

RTV commercials, advertising en campagnes

Vizion Reclame - RTV commercials, advertising en campagnes


Narrowcasting implementatie en onderhoud van Vizion Reclame & Support thumbnail
17-12-2012

Narrowcasting implementatie en onderhoud

Vizion Reclame - Narrowcasting implementatie en content onderhoud