Waterschap Reest en Wieden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Blankenstein 540 , 7943 PA Meppel, Drenthe

E-mail

Over Waterschap Reest en Wieden

Een waterschap is een overheidsorganisatie en staat op een vergelijkbaar niveau als een gemeente. De provincie beslist hoe groot een waterschap is en wat voor taken het waterschap heeft. Het waterschap Reest en Wieden ligt in twee provincies: Overijssel en Drenthe.

Het waterschap Reest en Wieden wordt bestuurd door een Algemeen Bestuur en een Dagelijks Bestuur, dat eens in de vier jaar gekozen wordt. Het huidige bestuur is geïnstalleerd op 8 januari 2009. Aan het hoofd van de ambtelijke organisatie staat de secretaris-directeur, mr. A.K. Schuttinga. Hij is de directeur van het ‘bedrijf’ Reest en Wieden en de secretaris van het bestuur.

De ambtelijke organsatie van het waterschap Reest en Wieden bestaat uit ongeveer 200 medewerkers. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van de taken van het waterschap. Zo zorgen de medewerkers van het waterschap ervoor dat werkzaamheden worden gepland en uitgevoerd, en bereiden ze besluiten voor het bestuur voor.
Kantoren

Het hoofdkantoor van het waterschap Reest en Wieden is gevestigd aan het bedrijventerrein Blankenstein in Meppel. Het kantoor van de afdeling Waterbeheer vindt u aan de Zomerdijk in Meppel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Meppel Drenthe

Is Waterschap Reest en Wieden in Blankenstein 540, Meppel Drenthe 7943 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7943 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3742353]