Werkman Inbraakpreventie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weerddwarsstraat 5 , 7941 XN Meppel, Drenthe

E-mail

Over Werkman Inbraakpreventie

Werkman is gediplomeerd preventie adviseur Politie Keurmerk Veilig Wonen.
(Een specialisme die voorheen behoorde aan een politieambtenaar. Werkman weet van de methodes en werkwijze van inbrekers.)

Werkman weet ook hoe inbrekers de voet dwars te zetten en uw woning veiliger te maken.

Het is bewezen in diverse betrouwbare onderzoeken dat als uw woning (en uw woonwijk) is beveiligd volgens de strenge eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, de inbraakkans met meer dan 85% afneemt. (www.hetccv.nl)

U woont prettiger.

U vraagt bij Werkman een advies op maat aan voor uw situatie. U kunt vervolgens zelf nieuw hang en sluitwerk aanbrengen. Als u door de specialisten van Werkman de montage volledig laat uitvoeren krijgt u dit preventieadvies geheel gratis.
Een preventieadvies geeft voor iedere muuropening van uw woning aan welke beveiligingszwaarte is vereist om 85% van de inbrekers buiten de deur te houden. Het is belangrijk voor u te weten waar u mee bezig bent als u uw woonsituatie wilt beveiligen tegen inbraak.

Werkman Montage en Onderhoud is een allround montagebedrijf voor álle werkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand.

Werkman verwerkt betrouwbare producten van zorgvuldig geselecteerde toeleveranciers om de eindgebruiker een jarenlang gebruiksgemak en -plezier te kunnen garanderen.

Vakmensen met passie voor hun beroep en gespecialiseerd in onder andere woningbeveiliging. Omdat Werkman allround diensten levert, hoeft u niet meerdere bedrijven in te schakelen om uw woning te onderhouden of up te graden naar de eisen van deze tijd. Persoonlijk en Deskundig. Een betrouwbaar adres voor een veilig gevoel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Locksmiths

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Werkman Inbraakpreventie in Weerddwarsstraat 5, Meppel Drenthe 7941 XN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Meppel Drenthe beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Meppel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Meppel Drenthe, 7941 XN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824950]